Home | Elx
30
Juny
Elx
Centre de Congressos. Carrer del Filet de Fora, 1.
PROGRAMA
Horari: 09:00-15:00
Encara no s'ha registrat al fòrum? REGISTRA'T ARA completant el formulari.

Si ja et vas apuntar en el fòrum ara pots Registrar-te en:

Entrevistas

ENTREVISTES DE TREBALL

Aquestes són les empreses i les ofertes d'ocupació que trobaràs en el teu fòrum.
Busquem persones esportistes, amb capacitat d'iniciativa, innovadores amb sentit de responsabilitat, amb actitud positiva i que s'atreveixen, que siguen referents prescriptores dels nostres productes, apassionades pel que fan.
Psicòlegs/as. Pedagogs/as. Psicopedagogs/as. Es requereix 3 anys d'experiència treballant amb joves i el títol de valencià B1 com a mínim.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Agent venedor/a de cupó d'ONCE. Caixer/a en centre comercial. Reposador/a en centre comercial. Personal de restaurant de menjar ràpid. Personal de neteja. Dependent/a. Administratiu/va. Auxiliar d'infermeria. Controlador/a d'accessos. Psicòleg/a, pedagog/a o psicopedagog/a. Expenedor/a-Venedor/a. Responsable d'estació de servei.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Personal de neteja d'hotels, albergs i similars a Alacant, Biar i Elx. Personal de neteja d'oficines i grans superfícies. Operaris/es de producció a Banyeres de Mariola. Personal per a cristalleria. Personal per a jardineria.
Administratiu/va. Analista programador/a. Electricista. Electromecànic/a industrial. Personal de magatzem-carretoner/a. Teleoperador/a comercial. Operari/a de producció en el sector alimentari.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Programador/a Java i Net. Gestor/a de banca. Administratiu/a de serveis jurídics. IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT EXLCUSIÓ SOCIAL, PARATS DE LLARGA DURACIÓ MAJORS DE 45 ANYS, VÍCTIMES VIOLÈNCIA DE GÈNERE O CARNET MONOPARENTAL/MONOMARENTAL. Personal de neteja. Conserge/ vigilant/ control d'accessos. Personal de magatzem. Dependent/a. Administratiu/va.
Vigilants de seguretat (imprescindible TIP).
Personal d'enginyeria tècnica. Personal amb formació professional i estudis relacionats amb diferents àmbits de l'electricitat.
Assessor comercial d'assegurances. Incorporació de persona amb experiència contrastada en vendes per a la gestió i direcció d'oficina.
Banco Mediolanum és una entitat amb un model de banca diferent i innovador que basa el seu negoci en la figura del Family Banker. Com Family Banker pots construir el teu projecte professional en el sector de la banca. Recolzat per una entitat que et dona suport i et proporciona totes les facilitats per a desenvolupar la teua carrera professional.
Professors/es d'idiomes amb titulació. Es requereix ser natiu o bilingüe amb experiència mínima d'un any.
Tècnics/es d'integració social. Psicòleg o psicòloga. Personal de manteniment.
Tècnic administració de personal. Tècnic atenció al client. Operari/a logística. Tècnic suport. Perfils comercials de botiga. Venedors/es. Personal de depòsit.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DE 33%. Personal de neteja amb experiència en la zona de Guardamar amb experiència en tasques de neteja d'espais. Disponibilitat completa, incloent caps de setmana. Carnet i vehicle propi.
Tècnic electricista amb coneixements en instal·lació de línies elèctriques de baixa tensió, veu i dades. Imprescindible tindre els cursos de PRL.
Tècnic comptable. Operari/a arts gràfiques. Delineant, experiència amb AutoCAD 2D i 3D. Promotor/a de telefonía. Carretoner/a. Consultor/a Júnior RRHH. Personal per a preparació de comandes. Personal càrrega i descàrrega. Teleoperador/a. Operari/a del sector alimentari. Personal per a sector metall.
Formació gratuïta per a persones demandants d'ocupació. Aprén a través de cursos com a gestió empresarial, administrativa, màrqueting i comunicació entre altres. Visita www.fempa.es per a veure totes les seues ofertes formatives.
Operari/a magatzem. Auxiliar de fàbrica. Operari/a logística. Carretoner/a. Auxiliar administratiu/va. Recanvista taller. Comercial. Xapista. Mecànic/a oficial taller. Dependenta de comerç (perfumeria). Auxiliar administratiu/va financer/a. Auxiliar administratiu/va àmbit comerç internacional. Comerç exterior.
Tècnic laboratori. Operari/a de producció. Administratiu/va SAP. Personal de magatzem. Tècnic bufat-injecció a Ibi. Administratiu/va a Sant Vicent del Raspeig. Administratiu/va a Finestrat amb nocions de comptabilitat i anglés. Comptable. Encarregat/da de magatzem a Castalla. Comercial. Merchandiser de farmàcia. Administratiu/va amb anglés. Administratiu/va logística amb italià. Teleoperador/a, indispensable parlar francés bilingüe, i anglés avançat. Preparador/a de comandes. Caixer/a banca. Dependent/a. Personal magatzem. Carretonera/er. Operari/a d'injecció. Operari/a del sector plàstic.
No et quedis sense sol·licitar la teva entrevista!
Recorda que per a registrar-te a les activitats has d'estar inscrit en el fòrum. Si encara no ho fas REGISTRA'T ARA completant el formulari.
Entrevistas

TALLERS

Registra't per participar d'un dels tallers
Taller
Actitud i pensament davant la cerca d'ocupació
Hora : 11:30
Places : 100
Taller
Elabora el teu pla d'acció. Formula bé els teus objectius
Hora : 12:30
Places : 100
Taller
Reinventa't
Hora : 14:00
Places : 100
Recorda que per a registrar-te a les activitats has d'estar inscrit en el fòrum. Si encara no ho fas REGISTRA'T ARA completant el formulari.
AulaTic

AULA TIC

Properament publicarem els cursos d'Aula Tic perquè puguis registrar-te.
Simulaciones

SIMULACIONS

Registreu-vos gratis en les simulacions que assistiràs. L'aforament és limitat.
SIMULACIONS
Hora: 13:00 / 14:30
Recorda que per a registrar-te a les activitats has d'estar inscrit en el fòrum. Si encara no ho fas REGISTRA'T ARA completant el formulari.