Home | Alacant
16
Juny
Alacant
Edifici Sèneca (Antiga Estació d'Autobusos) Plaça Sèneca. Alacant.
PROGRAMA
Horari: 09:00-15:00
Encara no s'ha registrat al fòrum? REGISTRA'T ARA completant el formulari.

Si ja et vas apuntar en el fòrum ara pots Registrar-te en:

Entrevistas

ENTREVISTES DE TREBALL

Aquestes són les empreses i les ofertes d'ocupació que trobaràs en el teu fòrum.
Psicòlegs/as. Pedagogs/as. Psicopedagogs/as. Es requereix 3 anys d'experiència treballant amb joves i el títol de valencià B1 com a mínim.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Personal de neteja. Personal de selecció i manipulat de residus amb tasques de neteja. Es valorarà estar en possessió del permís de conducció i disposar de vehicle propi.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Agent venedor/a de cupó d'ONCE. Caixer/a en centre comercial. Reposador/a en centre comercial. Personal de restaurant de menjar ràpid. Personal de neteja. Dependent/a. Administratiu/va. Auxiliar d'infermeria. Controlador/a d'accessos. Psicòleg/a, pedagog/a o psicopedagog/a. Expenedor/a-Venedor/a. Responsable d'estació de servei.
Tècnic en electromecànica. Carretoner/a. Dependents/es en carnisseria. Administratius/ves comptables. Administratius/ves amb idiomes. Operaris/es de producció. Soldadors/es. Repartidors/es. Missatgers/es. Conductors/es de furgoneta.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Personal de neteja d'hotels, albergs i similars a Alacant, Biar i Elx. Personal de neteja d'oficines i grans superfícies. Operaris/es de producció a Banyeres de Mariola. Personal per a cristalleria. Personal per a jardineria.
Administratiu/va. Analista programador/a. Electricista. Electromecànic/a industrial. Personal de magatzem-carretoner/a. Teleoperador/a comercial. Operari/a de producció d'alimentació.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Programador/a Java i Net. Gestor/a de banca. Administratiu/a de serveis jurídics. IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT EXLCUSIÓ SOCIAL, PARATS DE LLARGA DURACIÓ MAJORS DE 45 ANYS, VÍCTIMES VIOLÈNCIA DE GÈNERE O CARNET MONOPARENTAL. Personal de neteja. Conserge/ vigilant/ control d'accessos. Personal de magatzem. Dependent/a. Administratiu/va.
Personal de neteja. Vigilants de seguretat (imprescindible TIP). Es valorarà estar en possessió del permís de conducció i disposar de vehicle propi.
Netejador/a de maquinària industrial. Electricista. Peó/na camp a Mutxamel. Delegat/da comercial amb experiència. Personal sala especejament a Cox. Auxiliar escorxador d'ocells a Cox. Quadrilla de camp per a bacora i raïm. Programador/a PHP fullstack. Peó/na-carretoner/a. Carretoners/es a Pilar de la Horadada. Envasadors/es. Cambrer/a de cafeteria. Gestor de persones RH a Benejússer. Customer service a Elx. Administratiu/va per a logística interna de magatzem a Elx. Cambrer/a a Pilar de la Horadada. Cuiner/a hotel a Benimantell. Manipuladors/es de cítrics. Peó/na càrrega i descàrrega amb curs de 20h PRL construcció. Administratiu/va a Benissa. Guest assitant d'hotel a Benimantell. Auxiliar de cuina. Cuiner/a a Benimantell. Transportista-instal·lador/a de sanitaris. Personal neteja industrial a Villena. Cambrers/es. Assistent d'oficina a Elx. Encarregat/da de camp en el sector cítric. Dissenyador/a de calçat. Dissenyador/a gràfic/a a Elx.
Tècnics/es d'integració social. Psicòleg o psicòloga. Personal de manteniment.
Personal d'enginyeria tècnica. Personal amb formació professional i estudis relacionats amb diferents àmbits de l'electricitat.
Operaris/es de fàbriques. Electromecànics/es. Cambrers/es amb experiència en banquets. Cuiners/es amb experiència en banquets.
Comercials-distribuïdors/es en telefonia/telecomunicacions.
Tècnic administració de personal. Tècnic atenció al client. Operari/a logística. Tècnic suport. Perfils comercials de botiga. Venedors/es. Personal de depòsit.
Assessor comercial d'assegurances. Incorporació de persona amb experiència contrastada en vendes per a la gestió i direcció d'oficina.
Tècnic preimpressió arts gràfiques/vinilista. Administratiu/va departament de facturació/logística a Elx. Auxiliar en màrqueting digital a Elx. Promotors/es venda de bitllets ONG. Maquinista de sector plàstic a Biar. Oficial de 2n electricista amb possibilitat de desplaçament a França.
Banco Mediolanum és una entitat amb un model de banca diferent i innovador que basa el seu negoci en la figura del Family Banker. Com Family Banker pots construir el teu projecte professional en el sector de la banca. Recolzat per una entitat que et dona suport i et proporciona totes les facilitats per a desenvolupar la teua carrera professional.
Professors/es d'idiomes amb titulació. Es requereix ser natiu o bilingüe amb experiència mínima d'un any.
Operari/a magatzem. Auxiliar de fàbrica. Operari/a logístic/a. Carretoner/a. Auxiliar administratiu/va. Recanvista de taller. Xapista. Mecànic/a oficial de taller. Dependent/a comercial en perfumeria. Dependent/a comercial en botiga de roba.
Conductor/a, repartidor/a. Promotor/a telefonia. Teleoperador/a de vendes en el sector energètic. Personal de manteniment. Comercial. Carretoner/a. Dependent/a en cosmètica a Xàbia. Administratiu/va logística. Forner/a rotomoldeo a Onil. Ajudant de cuina a Benidorm. Cambrers/es a Benidorm. Televenda sector industrial. Comercial audiòfons. Operari/a amb TPM. Administratiu/va i gestió de nòmines en el sector de l'automoció. Personal de confeccionistas de textíl.
Tècnic laboratori. Operari/a de producció. Administratiu/va SAP. Personal de magatzem. Tècnic bufat-injecció a Ibi. Administratiu/va a Sant Vicent del Raspeig. Administratiu/va a Finestrat amb nocions de comptabilitat i anglés. Comptable. Encarregat/da de magatzem a Castalla. Comercial. Merchandiser de farmàcia. Administratiu/va amb anglés. Administratiu/va logística amb italià. Teleoperador/a, indispensable parlar francés bilingüe, i anglés avançat. Preparador/a de comandes.
No et quedis sense sol·licitar la teva entrevista!
Recorda que per a registrar-te a les activitats has d'estar inscrit en el fòrum. Si encara no ho fas REGISTRA'T ARA completant el formulari.
Entrevistas

TALLERS

Properament publicarem els tallers perquè puguis registrar-te.
AulaTic

AULA TIC

Properament publicarem els cursos d'Aula Tic perquè puguis registrar-te.
Simulaciones

SIMULACIONS

Properament publicarem els horaris perquè puguis reservar el seu lloc.