Home | Tales
12
Maig
Tales
Edifici Multifuncional
PROGRAMA
Horari: 09:00-15:00
Encara no s'ha registrat al fòrum? REGISTRA'T ARA completant el formulari.

Si ja et vas apuntar en el fòrum ara pots Registrar-te en:

Entrevistas

ENTREVISTES DE TREBALL

Aquestes són les empreses i les ofertes d'ocupació que trobaràs en el teu fòrum.
Apassionat/da per l'esport, enèrgic/a, exigent, implicat/da i responsable.
ES REQUEREIX CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM 33%. Personal de: Agent venedor/a de cupó. Carretoner/a sector ceràmic. Conductor/a de camió fins a 3.500 kg. Conserge control d'accessos en taulellera. Operari/a de magatzem Onda. Operari/a de producció sector ceràmic.
Psicòlegs/as. Pedagogs/as. Psicopedagogs/as. Es requereix 3 anys d'experiència treballant amb joves i el títol de valencià B1 com a mínim.
Professors d'idiomes. Nadiu o bilingüe, experiència com a docent mínima 1 any i titulació acreditativa.
Enginyer/a de projectes. Tècnic/a de Laboratori. Operari/a de producció experimentat/a. Operari/a de producció amb carretó experimentat/a.
Family Banker. Com Family Banker pots construir el teu projecte professional en el sector de la banca. Recolzat per una entitat que et dona suport i et proporciona totes les facilitats per a desenvolupar la teua carrera professional. Una entitat que no et pressiona, que et done llibertat. Banco Mediolanum és aquesta entitat, amb un model de banca diferent i innovador que basa el seu negoci en la figura del Family Banker. Banco Mediolanum és una entitat d'assessors financers, construïda per a ells. Per a tu.
Electricista Industrial: Muntatge i quadres de maquinària. Instal·lació elèctrica anti deflació. Mecànic Muntador: Coneixement de Soldadura.
Conductors d'autobús. Conductors de turisme. Xapista. Mecànic/a de vehicles. Electricista de vehicles. Graduat/a en Turisme o tècnics superiors de Turisme. Administratiu/a. Tècnic de Recursos Humans.
Electromecànic/a ceràmica - cap de setmana. Personal de planta sector ceràmic. Operari/a magatzem amb carnet de plaguicides. Electromecànic/a ceràmica - cap de setmana. Rectificador/a amb experiència en romado. Conductor/a camió grua morter. Mecànic/a industrial. Electricista industrial. Tècnic/a de millora continua. Soldadors/as auxiliars. Operaris/as taulellera. Electromecànics/as (l'Alcora, Vilafamés i Onda). Encarregats/as sector tauleller. Administratiu/a exportació amb francés.
Administratiu/a d'exportació. Carretoner/a. Operari talle, poliment i rectificat. Esmaltador/a Inkjet. Xapat de panells. Operari/a manipulat de cristall. Tornero/a. Conductor/a. Electromecànic/a.
Operari/es sector ceràmic (zona de premses, forns, classificació, esmaltació, rectificat…). Personal de manteniment: Electromecànic/a, mecànic/a, electricista industrial. Carretoners/as. Cambrers/as. conductor/a D, C+E. Personal Administratiu (comercial, financer, exportació…). Tècnic comercial (nacional i d'exportació). Fusters. Operaris FP. Operari/a Pantògraf. Fresador/Torner. Operari/a Metall. Operari/a Moltaa. Operari pontoner. Clavador Palets.
Carretoner/a. Peons maquinària industrial. Operaris/as sector ceràmic. Operaris/as per a treballs puntuals. Professionals amb experiència en oficis. Administratiu/a amb idiomes (anglés-francés-alemany). Electromecànic/a.
No et quedis sense sol·licitar la teva entrevista!
Recorda que per a registrar-te a les activitats has d'estar inscrit en el fòrum. Si encara no ho fas REGISTRA'T ARA completant el formulari.
Entrevistas

TALLERS

Registra't per participar d'un dels tallers
Taller
Eines per a conéixer les teues fortaleses professionals
Hora : 10:00
Places : 65
Taller
Actituds i pensaments davant la cerca d'ocupació
Hora : 11:15
Places : 65
Taller
Elabora el teu pla d'acció. Formula bé els teus objectius
Hora : 12:30
Places : 65
Taller
Reinventa't
Hora : 14:00
Places : 65
Recorda que per a registrar-te a les activitats has d'estar inscrit en el fòrum. Si encara no ho fas REGISTRA'T ARA completant el formulari.
AulaTic

AULA TIC

Properament publicarem els cursos d'Aula Tic perquè puguis registrar-te.
Simulaciones

SIMULACIONS

Registreu-vos gratis en les simulacions que assistiràs. L'aforament és limitat.
SIMULACIONS
Hora: 10:15 / 13:15 / 14:30
Recorda que per a registrar-te a les activitats has d'estar inscrit en el fòrum. Si encara no ho fas REGISTRA'T ARA completant el formulari.