Home | Massamagrell
06
Maig
Massamagrell
Centre Cultural Massamagrell, Passeig Rei En Jaume, 4
PROGRAMA
Horari: 09:00-15:00
Encara no s'ha registrat al fòrum? REGISTRA'T ARA completant el formulari.

Si ja et vas apuntar en el fòrum ara pots Registrar-te en:

Entrevistas

ENTREVISTES DE TREBALL

Aquestes són les empreses i les ofertes d'ocupació que trobaràs en el teu fòrum.
Personal de manteniment industrial de mecànica. Personal de manteniment Industrial d'electrònica. Electromecànic/a. Conductor/a de pont grua. Conductor/a de pala carregadora o carretó i elevadora de gran Tonatge.
ES REQUEREIX CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM 33%. Personal de: Agent venedor/a de cupó. Personal de Neteja. Personal de Neteja industrial. Neteja de platges. Operari/a. Operari/a bugaderia industrial. Tècnic/a Unitat de Suport. Carretoner/a. Conductor/a de camió amb C1+E. Control d'accessos.
Operaris de línia del sector metall, operaris de producció, carretoners, electromecànics, torners, fresadors
1) Gestió comercial en francés. Atenció al client i administració comercial. Nivell alt de francés i experiència professional. 2) Gestió comercial en alemany. Atenció al client i administració comercial. Nivell alt d'alemany i experiència professional. 3) Comunicació orientat a temàtica mediambiental, amb experiència en màrqueting digital. 4) Responsable en producció agrícola per a labors de poda, gestió hortícola i maneig de maquinària agrícola. Imprescindible experiència. 5) Lloc per a gestió de subvencions i tasques organitzatives de suport a direcció.
Mossos de magatzem, operaris de producció i carretoners. Preferiblement, amb permís de conduir i disponibilitat per a desplaçar-se a un radi d'aproximadament 20 km.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT DE 33%. Operari/ de muntatge i manipulat amb experiència mínima de 3 mesos. Operari/a de muntatge i manipulat sense experiència prèvia. Carretoner/a amb experiència mínima de 6 mesos. Personal de neteja amb experiència mínima de 3 mesos. Administratiu/a amb experiència mínima de 6 mesos.
Operari/a del sector cosmètic. Personal oficial de 3a de mecanitzat. Muntador/a del sector del metall. Operari/a de producció. Pontonero/a de bobines de metall. Comptable/tresoreria.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Operari/a d'injecció i muntatge. Destresa visual i manual. Possibilitat d'estar 8 hores dempeus i agafar pesos entre 5-10 kg. Coneixements bàsics d'Informàtica. Vehicle per a accedir al centre de treball.
Teleoperador/a, Carnisser/a amb experiència de 2 anys, Carretoner/a, Pontoner/a, Comercial.
No et quedis sense sol·licitar la teva entrevista!
Recorda que per a registrar-te a les activitats has d'estar inscrit en el fòrum. Si encara no ho fas REGISTRA'T ARA completant el formulari.
Entrevistas

TALLERS

Registra't per participar d'un dels tallers
Taller
Labora i el Fons Social Europeu
Hora : 10:00
Places : 150
Taller
Actituds i pensaments davant la cerca d'ocupació
Hora : 11:15
Places : 150
Taller
Elabora el teu pla d'acció. Formula bé els teus objectius
Hora : 12:30
Places : 150
Taller
Reinventa't
Hora : 13:45
Places : 150
Recorda que per a registrar-te a les activitats has d'estar inscrit en el fòrum. Si encara no ho fas REGISTRA'T ARA completant el formulari.
AulaTic

AULA TIC

Properament publicarem els cursos d'Aula Tic perquè puguis registrar-te.
Simulaciones

SIMULACIONS

Properament publicarem els horaris perquè puguis reservar el seu lloc.