Estàs en situació de desocupació? Cerques treball de forma activa?

LABORA, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, en coordinació amb els pactes territorials d'ocupació, organitza els fòrums d'ocupació CONNECTA LABORA.

FÒRUM PRESENCIAL I VIRTUAL Es necessita inscripció prèvia per a qualsevol activitat del Fòrum.

Inscriu-te al Fórum Virtual
FORMULARI DE REGISTRE
Inscriu-te al Fórum Virtual

QUÈ ES?

L'objectiu del Fòrum és posar-te en contacte amb les empreses oferents de treball de la zona amb les quals tindràs oportunitat d'entrevistar-te de manera directa.
  • Serà en un espai en el qual trobaràs prop de 15 empreses a la teua disposició.
  • A més, t'oferim tallers sobre motivació i tècniques de cerca d'ocupació i de com fer el teu propi videocurriculum.
  • També posem a la teua disposició una sala d'informàtica mentoritzada en la qual els orientadors laborals et dirigiran per a crear el teu currículum.
  • Si no pots acudir presencialment al Fòrum, ara pots gaudir de diverses activitats online i consultar tots els teus dubtes en el Fòrum-Xat Virtual.
Logo Comunidad Valenciana - Labora - Unión Europea

DIRIGIT A

Aturats de tot tipus, empreses i estudiants interessats en participar en els processos de selecció de personal que realitzaran les empreses assistents. A més d'aprofitar les activitats i tallers proposades per a facilitar la cerca d'una futura ocupació.
És totalment gratuït per als assistents i amb l’aforament limitat, pel que la participació serà per rigurós ordre de registre. Sens dubte, una gran oportunitat per posar en contacte al teixit empresarial amb els desocupats.

¡REGISTRA'T ARA!

Si ja et vas apuntar en el fòrum ara pots Registrar-te en:

team Images
ENTREVISTES
team Images
TALLERS
team Images
AULA TIC
team Images
SIMULACIONS

OFERTES D'OCUPACIÓ

Aquestes són les empreses i les ofertes d'ocupació que trobaràs al fòrum de la teva zona.
Psicòlegs/as. Pedagogs/as. Psicopedagogs/as. Es requereix 3 anys d'experiència treballant amb joves i el títol de valencià B1 com a mínim.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Personal de neteja. Personal de selecció i manipulat de residus amb tasques de neteja. Es valorarà estar en possessió del permís de conducció i disposar de vehicle propi.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Agent venedor/a de cupó d'ONCE. Caixer/a en centre comercial. Reposador/a en centre comercial. Personal de restaurant de menjar ràpid. Personal de neteja. Dependent/a. Administratiu/va. Auxiliar d'infermeria. Controlador/a d'accessos. Psicòleg/a, pedagog/a o psicopedagog/a. Expenedor/a-Venedor/a. Responsable d'estació de servei.
Tècnic en electromecànica. Carretoner/a. Dependents/es en carnisseria. Administratius/ves comptables. Administratius/ves amb idiomes. Operaris/es de producció. Soldadors/es. Repartidors/es. Missatgers/es. Conductors/es de furgoneta.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Personal de neteja d'hotels, albergs i similars a Alacant, Biar i Elx. Personal de neteja d'oficines i grans superfícies. Operaris/es de producció a Banyeres de Mariola. Personal per a cristalleria. Personal per a jardineria.
Administratiu/va. Analista programador/a. Electricista. Electromecànic/a industrial. Personal de magatzem-carretoner/a. Teleoperador/a comercial. Operari/a de producció d'alimentació.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Programador/a Java i Net. Gestor/a de banca. Administratiu/a de serveis jurídics. IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT EXLCUSIÓ SOCIAL, PARATS DE LLARGA DURACIÓ MAJORS DE 45 ANYS, VÍCTIMES VIOLÈNCIA DE GÈNERE O CARNET MONOPARENTAL. Personal de neteja. Conserge/ vigilant/ control d'accessos. Personal de magatzem. Dependent/a. Administratiu/va.
Personal de neteja. Vigilants de seguretat (imprescindible TIP). Es valorarà estar en possessió del permís de conducció i disposar de vehicle propi.
Netejador/a de maquinària industrial. Electricista. Peó/na camp a Mutxamel. Delegat/da comercial amb experiència. Personal sala especejament a Cox. Auxiliar escorxador d'ocells a Cox. Quadrilla de camp per a bacora i raïm. Programador/a PHP fullstack. Peó/na-carretoner/a. Carretoners/es a Pilar de la Horadada. Envasadors/es. Cambrer/a de cafeteria. Gestor de persones RH a Benejússer. Customer service a Elx. Administratiu/va per a logística interna de magatzem a Elx. Cambrer/a a Pilar de la Horadada. Cuiner/a hotel a Benimantell. Manipuladors/es de cítrics. Peó/na càrrega i descàrrega amb curs de 20h PRL construcció. Administratiu/va a Benissa. Guest assitant d'hotel a Benimantell. Auxiliar de cuina. Cuiner/a a Benimantell. Transportista-instal·lador/a de sanitaris. Personal neteja industrial a Villena. Cambrers/es. Assistent d'oficina a Elx. Encarregat/da de camp en el sector cítric. Dissenyador/a de calçat. Dissenyador/a gràfic/a a Elx.
Tècnics/es d'integració social. Psicòleg o psicòloga. Personal de manteniment.
Personal d'enginyeria tècnica. Personal amb formació professional i estudis relacionats amb diferents àmbits de l'electricitat.
Operaris/es de fàbriques. Electromecànics/es. Cambrers/es amb experiència en banquets. Cuiners/es amb experiència en banquets.
Comercials-distribuïdors/es en telefonia/telecomunicacions.
Tècnic administració de personal. Tècnic atenció al client. Operari/a logística. Tècnic suport. Perfils comercials de botiga. Venedors/es. Personal de depòsit.
Assessor comercial d'assegurances. Incorporació de persona amb experiència contrastada en vendes per a la gestió i direcció d'oficina.
Tècnic preimpressió arts gràfiques/vinilista. Administratiu/va departament de facturació/logística a Elx. Auxiliar en màrqueting digital a Elx. Promotors/es venda de bitllets ONG. Maquinista de sector plàstic a Biar. Oficial de 2n electricista amb possibilitat de desplaçament a França.
Banco Mediolanum és una entitat amb un model de banca diferent i innovador que basa el seu negoci en la figura del Family Banker. Com Family Banker pots construir el teu projecte professional en el sector de la banca. Recolzat per una entitat que et dona suport i et proporciona totes les facilitats per a desenvolupar la teua carrera professional.
Professors/es d'idiomes amb titulació. Es requereix ser natiu o bilingüe amb experiència mínima d'un any.
Operari/a magatzem. Auxiliar de fàbrica. Operari/a logístic/a. Carretoner/a. Auxiliar administratiu/va. Recanvista de taller. Xapista. Mecànic/a oficial de taller. Dependent/a comercial en perfumeria. Dependent/a comercial en botiga de roba.
Conductor/a, repartidor/a. Promotor/a telefonia. Teleoperador/a de vendes en el sector energètic. Personal de manteniment. Comercial. Carretoner/a. Dependent/a en cosmètica a Xàbia. Administratiu/va logística. Forner/a rotomoldeo a Onil. Ajudant de cuina a Benidorm. Cambrers/es a Benidorm. Televenda sector industrial. Comercial audiòfons. Operari/a amb TPM. Administratiu/va i gestió de nòmines en el sector de l'automoció. Personal de confeccionistas de textíl.
Tècnic laboratori. Operari/a de producció. Administratiu/va SAP. Personal de magatzem. Tècnic bufat-injecció a Ibi. Administratiu/va a Sant Vicent del Raspeig. Administratiu/va a Finestrat amb nocions de comptabilitat i anglés. Comptable. Encarregat/da de magatzem a Castalla. Comercial. Merchandiser de farmàcia. Administratiu/va amb anglés. Administratiu/va logística amb italià. Teleoperador/a, indispensable parlar francés bilingüe, i anglés avançat. Preparador/a de comandes.
Psicòlegs/as. Pedagogs/as. Psicopedagogs/as.
Family Banker. Com Family Banker pots construir el teu projecte professional en el sector de la banca. Recolzat per una entitat que et dona suport i et proporciona totes les facilitats per a desenvolupar la teua carrera professional. Una entitat que no et pressiona, que et done llibertat. Banco Mediolanum és aquesta entitat, amb un model de banca diferent i innovador que basa el seu negoci en la figura del Family Banker. Banco Mediolanum és una entitat d'assessors financers, construïda per a ells. Per a tu.
Professors d'idiomes. Nadiu o bilingüe, experiència com a docent mínima 1 any i titulació acreditativa.
Personal brigada manteniment Xarxa Aigües. Personal col·lectivitats: personal de neteja, cuina i monitor/a de menjador.
Punt d'informació presencial
Punt d'informació presencial
Punt d'informació. Ofertes d'ús de venda i prevenda.
Professionals comercials d'assegurances. Es requereix com a mínim estudis de Batxillerat. Es valorarà experiència prèvia i capacitat de comunicació.
Busquem persones esportistes, amb capacitat d'iniciativa, innovadores amb sentit de responsabilitat, amb actitud positiva i que s'atreveixen, que siguen referents prescriptores dels nostres productes, apassionades pel que fan.
Psicòlegs/as. Pedagogs/as. Psicopedagogs/as. Es requereix 3 anys d'experiència treballant amb joves i el títol de valencià B1 com a mínim.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Agent venedor/a de cupó d'ONCE. Caixer/a en centre comercial. Reposador/a en centre comercial. Personal de restaurant de menjar ràpid. Personal de neteja. Dependent/a. Administratiu/va. Auxiliar d'infermeria. Controlador/a d'accessos. Psicòleg/a, pedagog/a o psicopedagog/a. Expenedor/a-Venedor/a. Responsable d'estació de servei.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Personal de neteja d'hotels, albergs i similars a Alacant, Biar i Elx. Personal de neteja d'oficines i grans superfícies. Operaris/es de producció a Banyeres de Mariola. Personal per a cristalleria. Personal per a jardineria.
Administratiu/va. Analista programador/a. Electricista. Electromecànic/a industrial. Personal de magatzem-carretoner/a. Teleoperador/a comercial. Operari/a de producció en el sector alimentari.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Programador/a Java i Net. Gestor/a de banca. Administratiu/a de serveis jurídics. IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT EXLCUSIÓ SOCIAL, PARATS DE LLARGA DURACIÓ MAJORS DE 45 ANYS, VÍCTIMES VIOLÈNCIA DE GÈNERE O CARNET MONOPARENTAL/MONOMARENTAL. Personal de neteja. Conserge/ vigilant/ control d'accessos. Personal de magatzem. Dependent/a. Administratiu/va.
Vigilants de seguretat (imprescindible TIP).
Personal d'enginyeria tècnica. Personal amb formació professional i estudis relacionats amb diferents àmbits de l'electricitat.
Assessor comercial d'assegurances. Incorporació de persona amb experiència contrastada en vendes per a la gestió i direcció d'oficina.
Banco Mediolanum és una entitat amb un model de banca diferent i innovador que basa el seu negoci en la figura del Family Banker. Com Family Banker pots construir el teu projecte professional en el sector de la banca. Recolzat per una entitat que et dona suport i et proporciona totes les facilitats per a desenvolupar la teua carrera professional.
Professors/es d'idiomes amb titulació. Es requereix ser natiu o bilingüe amb experiència mínima d'un any.
Tècnics/es d'integració social. Psicòleg o psicòloga. Personal de manteniment.
Tècnic administració de personal. Tècnic atenció al client. Operari/a logística. Tècnic suport. Perfils comercials de botiga. Venedors/es. Personal de depòsit.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DE 33%. Personal de neteja amb experiència en la zona de Guardamar amb experiència en tasques de neteja d'espais. Disponibilitat completa, incloent caps de setmana. Carnet i vehicle propi.
Tècnic electricista amb coneixements en instal·lació de línies elèctriques de baixa tensió, veu i dades. Imprescindible tindre els cursos de PRL.
Tècnic comptable. Operari/a arts gràfiques. Delineant, experiència amb AutoCAD 2D i 3D. Promotor/a de telefonía. Carretoner/a. Consultor/a Júnior RRHH. Personal per a preparació de comandes. Personal càrrega i descàrrega. Teleoperador/a. Operari/a del sector alimentari. Personal per a sector metall.
Formació gratuïta per a persones demandants d'ocupació. Aprén a través de cursos com a gestió empresarial, administrativa, màrqueting i comunicació entre altres. Visita www.fempa.es per a veure totes les seues ofertes formatives.
Operari/a magatzem. Auxiliar de fàbrica. Operari/a logística. Carretoner/a. Auxiliar administratiu/va. Recanvista taller. Comercial. Xapista. Mecànic/a oficial taller. Dependenta de comerç (perfumeria). Auxiliar administratiu/va financer/a. Auxiliar administratiu/va àmbit comerç internacional. Comerç exterior.
Tècnic laboratori. Operari/a de producció. Administratiu/va SAP. Personal de magatzem. Tècnic bufat-injecció a Ibi. Administratiu/va a Sant Vicent del Raspeig. Administratiu/va a Finestrat amb nocions de comptabilitat i anglés. Comptable. Encarregat/da de magatzem a Castalla. Comercial. Merchandiser de farmàcia. Administratiu/va amb anglés. Administratiu/va logística amb italià. Teleoperador/a, indispensable parlar francés bilingüe, i anglés avançat. Preparador/a de comandes. Caixer/a banca. Dependent/a. Personal magatzem. Carretonera/er. Operari/a d'injecció. Operari/a del sector plàstic.
Personal de manteniment industrial de mecànica. Personal de manteniment Industrial d'electrònica. Electromecànic/a. Conductor/a de pont grua. Conductor/a de pala carregadora o carretó i elevadora de gran Tonatge.
ES REQUEREIX CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM 33%. Personal de: Agent venedor/a de cupó. Personal de Neteja. Personal de Neteja industrial. Neteja de platges. Operari/a. Operari/a bugaderia industrial. Tècnic/a Unitat de Suport. Carretoner/a. Conductor/a de camió amb C1+E. Control d'accessos.
Operaris de línia del sector metall, operaris de producció, carretoners, electromecànics, torners, fresadors
1) Gestió comercial en francés. Atenció al client i administració comercial. Nivell alt de francés i experiència professional. 2) Gestió comercial en alemany. Atenció al client i administració comercial. Nivell alt d'alemany i experiència professional. 3) Comunicació orientat a temàtica mediambiental, amb experiència en màrqueting digital. 4) Responsable en producció agrícola per a labors de poda, gestió hortícola i maneig de maquinària agrícola. Imprescindible experiència. 5) Lloc per a gestió de subvencions i tasques organitzatives de suport a direcció.
Mossos de magatzem, operaris de producció i carretoners. Preferiblement, amb permís de conduir i disponibilitat per a desplaçar-se a un radi d'aproximadament 20 km.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT DE 33%. Operari/ de muntatge i manipulat amb experiència mínima de 3 mesos. Operari/a de muntatge i manipulat sense experiència prèvia. Carretoner/a amb experiència mínima de 6 mesos. Personal de neteja amb experiència mínima de 3 mesos. Administratiu/a amb experiència mínima de 6 mesos.
Operari/a del sector cosmètic. Personal oficial de 3a de mecanitzat. Muntador/a del sector del metall. Operari/a de producció. Pontonero/a de bobines de metall. Comptable/tresoreria.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Operari/a d'injecció i muntatge. Destresa visual i manual. Possibilitat d'estar 8 hores dempeus i agafar pesos entre 5-10 kg. Coneixements bàsics d'Informàtica. Vehicle per a accedir al centre de treball.
Teleoperador/a, Carnisser/a amb experiència de 2 anys, Carretoner/a, Pontoner/a, Comercial.
Conductors d'autobús. Conductors de turisme. Xapista. Mecànic/a de vehicles. Electricista de vehicles. Graduat/a en Turisme o tècnics superiors de Turisme.
Soldador/a. Tècnic/a de laboratori. Operari/a secció mecanitzats. Electromecànic/a. Electricistes industrials. Operaris/as de producció fusta. Carretoner/a. Repartidor/a. Operari/a CNC (fresador i torn). Administratiu/a de comercial exportació. Farmacèutic/a. Mecànic/a de vehicles. Enginyer/a industrial. Cuiner/a. Cambrers/as. Cambrers/as de pisos. Socorrista.
Carretoner/a. Peons maquinària industrial. Operaris/as sector ceràmic. Operaris/as per a treballs puntuals. Professionals amb experiència en oficis. Administratiu/a amb idiomes (anglés-francés-alemany). Electromecànic/a.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DE 33%. Personal de neteja per a oficines. Personal de neteja sanitària. Agent venedor/a de cupó d'ONCE. Auxiliar administratiu/a. Cambrer/a de pis.
OFERTA FORMATIVA: Prevenció de Riscos Laborals per a treballs d'aïllament i impermeabilització amb una duració de 80 hores en modalitat presencial; Muntador de façanes ventilades (80 hores/presencial); Rehabilitació i patologia d'elements constructius (80 hores/presencial).
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DE 33%. Conserge/controlador/a d'accessos amb coneixement d'office. Personal de neteja. Personal de manipulat per a càrrega i descàrrega de peces, muntatge i envasament.
Administratiu/a amb idiomes, francés i/o anglés. Carretoner/a (frontal i retràctil). Delineant. Mecànic/a d'automoció. Soldador/a. Tècnic de manteniment. Instal·lador/a elèctric/a. Responsable de l'àrea d'incubació.
Apassionat/da per l'esport, enèrgic/a, exigent, implicat/da i responsable.
ES REQUEREIX CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM 33%. Personal de: Agent venedor/a de cupó. Carretoner/a sector ceràmic. Conductor/a de camió fins a 3.500 kg. Conserge control d'accessos en taulellera. Operari/a de magatzem Onda. Operari/a de producció sector ceràmic.
Enginyer/a de projectes. Tècnic/a de Laboratori. Operari/a de producció experimentat/a. Operari/a de producció amb carretó experimentat/a.
Electricista Industrial: Muntatge i quadres de maquinària. Instal·lació elèctrica anti deflació. Mecànic Muntador: Coneixement de Soldadura.
Electromecànic/a ceràmica - cap de setmana. Personal de planta sector ceràmic. Operari/a magatzem amb carnet de plaguicides. Electromecànic/a ceràmica - cap de setmana. Rectificador/a amb experiència en romado. Conductor/a camió grua morter. Mecànic/a industrial. Electricista industrial. Tècnic/a de millora continua. Soldadors/as auxiliars. Operaris/as taulellera. Electromecànics/as (l'Alcora, Vilafamés i Onda). Encarregats/as sector tauleller. Administratiu/a exportació amb francés.
Operari/es sector ceràmic (zona de premses, forns, classificació, esmaltació, rectificat…). Personal de manteniment: Electromecànic/a, mecànic/a, electricista industrial. Carretoners/as. Cambrers/as. conductor/a D, C+E. Personal Administratiu (comercial, financer, exportació…). Tècnic comercial (nacional i d'exportació). Fusters. Operaris FP. Operari/a Pantògraf. Fresador/Torner. Operari/a Metall. Operari/a Moltaa. Operari pontoner. Clavador Palets.
Carretoner/a. Peons maquinària industrial. Operaris/as sector ceràmic. Operaris/as per a treballs puntuals. Professionals amb experiència en oficis. Administratiu/a amb idiomes (anglés-francés-alemany). Electromecànic/a.
Soldadors/as MIG-MAG Carretoners/as Electromecànics/as sector citrícola Electricistes Fileteador/a de peix Manipulador/a de peix Carnissers/as Conductor/a C+E+CAP Administratiu/va amb idiomes Mossos/as de magatzem / càrrega i descàrrega manual Ebenistes Comercials Osmosis Tapissers/as Mossos/as de Magatzem Operaris/as CNC Operaris/as Formulació Empresa Química amb carnet de Carretó Operaris/as Muntatge/Assemblatge de Components Electrònics.
Operador/a de cablejat elèctric. Operador/a de "picking". Operador/a de muntatge mecànic. Operador/a elèctric.
Conductors/es d'autobús. Conductors/es de turisme. Xapista. Mecànic/a de vehicles. Electricista de vehicles. Graduat/da en Turisme o tècnics superiors en Turisme. Administratiu/va. Tècnic en RRHH.
MOSSOS/AS DE MAGATZEM , PREPARADORS/AS DE COMANDES, OPERARIS/AS DE PRODUCCION, CARRETONER/AS, MECÀNICS/AS MANTENIMENT.
Gericultor/a: Perfil Auxiliar Soci-sanitari, auxiliar d'Infermeria. Aux. d'Infermeria: Perfil cuidador, auxiliar soci-sanitari. Personal de Neteja. Infermeria: S'ofereix lloc indefinit des de l'inici i jornada completa.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM 33%. Carretoner/a. Conserge/auxiliar d'accessos. Expenedor/a de gasolinera. Personal de neteja. Personal de magatzem. Personal de jardineria.
Professors/es d'idiomes. Natiu/va o bilingüe, experiència com a docent mínima 1 any i titulació acreditativa.
Family Banker. Com Family Banker pots construir el teu projecte professional en el sector de la banca. Recolzat per una entitat que et dona suport i et proporciona totes les facilitats per a desenvolupar la teua carrera professional. Una entitat que no et pressiona, que et done llibertat. Banco Mediolanum és aquesta entitat, amb un model de banca diferent i innovador que basa el seu negoci en la figura del Family Banker. Banco Mediolanum és una entitat d'assessors financers, construïda per a ells. Per a tu.
Operari/es de metall. Carretoner/a de doble pala. Operari/a de producció. Soldador/a de fil. Operari/a de Metall per Alaquás. Operari/a de fabricació i pont grua. Personal de neteja per Loriguilla. Soldador/a de carrosseria. Mecànic multimarca per Torrent. Oficial de fusteria metàl·lica. Atenció al client. Carretoner/a per Requena. Envasador/a per Requena. Pintor/a amb pistola para Chiva. Adminitratiu/va comptable per Loriguilla. Operari/a de premses. Comptable.
Netejadors/as. Infermers/as. Auxiliars d'infermeria. Tasoc. Treballadors/es socials. Cuiners/es. Conductors/res.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Personal de Neteja, Personal de Manteniment, Operari/a de Bugaderia Industrial, Operari/a de Producció, Operari/a Paletitzat, Personal de Neteja en centres comercials i residència de persones discapacitades, Programador/a Sènior JAVA, Recepcionista d'Hotel, Conductor/a amb certificat de Discapacitat, Cambrer/a de Sala València, Carretoner/a Almussafes, Dependent/a amb Discapacitat, Dependent/a per a botiga de Mascotes, Cap/a d'Equip, Agent Venedor/a CUPÓ ONCE.
Cuidadors/es de majors i dependents. Cuidadors/es de menors. Personal empleat de la llar. Professors/res particulars.
Carretoner/a de substitució Vacances, Personal de càrrega i descàrrega, Operari/a Envasat Sector Alimentació, Venedors/es de Bitllets, Captador/a prova auditiva gratuïta, Conductor/a Netejador/a de vehicles, Enginyer/a electrònic/a de desenvolupament de producte, Operaris/es de producció de Pont/Grua/Carretó, Dependent/a Carnisseria, Operari/a de centre mecanitzat/Torn, Docent nadiu/ua d'aInglés i altres idiomes estrangers.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Personal Administratiu, Dependent/a, Personal de Neteja, Operari/a Benifaió.
Personal experimentat en el sector de Pintures.
Comercials (sector assegurador). Requisits mínims: - Formació acadèmica Batxillerat o Grau Superior -Vocació comercial (valorable experiència anterior) - Residència Alacant província
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Operaris/es de magatzem, personal de neteja i jardineria.
Administratiu/va. Operari/a sector alimentació. Carretoner/a (frontal i retràctil). Mecànic/a vehicles pesants. Soldador/a.
Venedor/a. Mecànic/a.
IMPRESCINDIBLE CERTIFICAT DE DISCAPACITAT MÍNIM DEL 33%. Operari/a injecció i muntatge. Operari/a de final de línia. Operari/a de paletitzat. Carretoner/a.
Administratiu/va: -Experiència prèvia en comerç internacional -Experiència en gestió logística internacional -Experiència en maneig de * ERP - Inglés (C1) -Perfil acostumat a la negociació amb proveïdors Carretoner/a: - Disposar de carnet de carretoner en vigor i mínim 2 anys d'experiència manejant carretons - Es valorarà molt positivament experiència prèvia en maneig de PDA - Disponibilitat d'incorporació immediata i treball a torns